Belgisch uitstapje: Paul en Liliane

Wim en Joost mochten een aantal dagen Paul en Liliane als buren hebben, zij zijn over de Roelantpas gefietst in plaats van de Col de Somport. Op 22 mei hebben zij, net als de broers, een mooie rit gehad. Bekijk hun weblog hier. Erg leuk om te lezen wat deze medepelgrims meemaken op hun tocht naar Santiago.

Te lezen op hun blog: “De […] rit verliep ongeveer zoals gisteren: weeral heel mooi, ook golvend en weeral een plezier om op de fiets te zitten. Rond 1 h tijdens onze lunch-stop kreeg ik een SMS. Onze nederlandse buren, de twee broers vroegen waar we zaten. Zij zitten blijkbaar 2 dagen achter ons. We hebben mekaars nummer en kunnen nu dus contact houden.”

Dit bericht is geplaatst in Spanje 2011. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Belgisch uitstapje: Paul en Liliane

  1. mineke van der male schreef:

    hoi Wim en Joost,
    via Lennart heb ik jullie website doorgekregen en volg jullie nu. Super al die leuke ontmoetingen die jullie hebben onderweg! Veel succes en plezier!
    Mineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *