Een kort bericht van Wim en Joost

De fietsende broers willen iedereen bedanken die ze de afgelopen tijd heeft gesteund. Alle mensen die een kaartje hebben gestuurd, die een berichtje achterlaten op de site, die een smsje hebben gestuurd: heel veel dank daarvoor. Ze vinden het heel leuk om te lezen en willen dat jullie dat weten.

Kaartjes en steunbetuigingen

Kaartjes en steunbetuigingen

Dit bericht is geplaatst in Tussendoor 2011. Bookmark de permalink.

2 reacties op Een kort bericht van Wim en Joost

  1. Nico Vermaat schreef:

    Beste pelgrimfietsers,
    Met aandacht volg ik jullie tocht door het franse land. Eigenlijk een beetje jaloers. Naast de inspanningen ook de onverwachte contacten en bezienswaardigheden. Ons fietstochtje door Vlaanderen kan helaas niet doorgaan omdat Gerda een botje in haar voet heeft gebroken en derhalve in het gibs zit. Pech dus. Hopenlijk blijft jullie dat bespaart. Heel veel sterkte op jullie tocht naar Santiago. Gr. Nico

  2. Mineke Crucq schreef:

    Beste Wim en Joost,
    Van Bas heb ik over jullie site gehoord. Dus vandaar dit berichtje. Jullie hebben al gemerkt dat deze man een beetje een brokkenpiloot is. Daar kan hij niks aan doen, hoor; dat zit gewoon in zijn genen. Dus pas een beetje op hem, zolang hij met jullie fietst. Verder wens ik jullie heel veel plezier en mooi weer onderweg. Groetjes van Mineke Crucq (vrouw van)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.