Liancourt – Mézières-sur-Seine: deel 2

Het was een prachtige zonnige dag, met een zuid-oosten wind. Vooral aan het einde van de dag werd het erg warm. De broers hebben onderweg nog 3 liter water en een liter sap gekocht en gedronken.

Richting Gargenville is er een mooie afdaling richting de Seine. Met een gangetje van 50 km/u razen de broeders naar beneden. Goed opletten, want als ze door het stadje heenrijden komen ze veel ander verkeer tegen.

Over de Seine naar Mézières-sur-Seine: even boodschappen doen. Vanaf hier is het nog vier kilometer naar de camping dus is het een mooie plek om wat eten en drinken in te slaan. Die laatste kilometers zullen wel meevallen, toch? Nou, nee. Vandaag zat het venijn in de staart: van de laatste vier kilometer waren er drie met een stijgingspercentage van 7%. Gelukkig konden de broeders boven uitrusten op camping Canada (“Geopend het hele jaar rond”) waar een grote Indiaan ze stond op te wachten. Het veldje was een knollenveld, maar er was ook een mooie overdekte ruimte waar de Van der Males lekker konden zitten.

Dit bericht is geplaatst in Frankrijk 2011. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.