Geen nieuws is goed nieuws

Gisteravond had ik geen update ontvangen van onze fietsers, dus heb vandaag Wim gesmst hoe het gaat. Het korte antwoord was: “Gaat goed. Vanavond meer.” Spannend dus.

Dit bericht is geplaatst in België 2011. Bookmark de permalink.

7 reacties op Geen nieuws is goed nieuws

 1. Irina schreef:

  Wiehh, spannend!

 2. Dirk schreef:

  Kan bijna niet wachten tot de volgende update!

  PS ik stel gratis Ambipur luchtverfrissers voor in de auto beschikbaar aan Izak, zodat de “ongedouchten” best op de achterbank kunnen zitten (of slapen..)

 3. Dirk en Carla schreef:

  Ha Wim en Joost.

  De kop is er af!! Ik zou elk klooster in Belgie met Jacobsschelp aan doen. De trappist die ze daar brouwen is nog beter dan best. Ik neem een gewone West Malle op jullie gezondheid. We wensen jullie een hele goede reis en op het padje blijven.
  Hart groet. D&C

 4. Irina schreef:

  Ik kreeg zojuist een smsje met ‘Liefs uit Frankrijk’. Ben benieuwd naar de update!

 5. Patricia schreef:

  Mijn complimenten aan Lennart, Irina en Erwin voor deze ontzettend mooie site!! Leuk om zo met z’n allen onze vaders te volgen!!

  Pa en Wim, een goede voorzetting van jullie reis en volop genieten hè!!!!

  Groetjes Patries

 6. Hanna en Henk schreef:

  Hoi Joost en Wim,

  hierbij een bemodiging van ons. Respect voor deze onderneming. We vinden het leuk om jullie op deze manier te kunnen volgen. Veel succes en tot de volgende keer.

 7. Izaak & Riet schreef:

  Aangezien wij de laatste 3 dagen niets van de broers vernomen hebben, lijkt het ons raadzaam om morgen maar eens richting het zuiden te rijden om polshoogte te gaan nemen .We zijn zeer benieuwd of men morgen voor ons ook de vlaggen uithangt zoals bij Joost en Wim het geval was.Wanneer alles volgens schema verloopt zullen we hen in Chartres treffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *