Woudrichem – Viersel

Vandaag (Koninginnedag 2011) zijn de broers aangekomen in het Belgische Viersel, een aantal kilometers onder Zoersel.

SMS: Nu in Viersel. Eerste stempel in Pulderbos gekregen. Gaat voor de wind. Afgelopen nacht harde wind, regen en onweer gehad. We werden uitbundig uitgevlagd vandaag in alle dorpen. Ergens stond een muziekkorps ons op te wachten. Dat zoveel mensen het wisten van onze tocht is een wonder. Gr de vaders.

Dit bericht is geplaatst in België 2011. Bookmark de permalink.

3 reacties op Woudrichem – Viersel

 1. marleen schreef:

  Attent volkje he die Hollanders!
  Hopelijk zijn de Belgen,Fransen en Spanjaarden net zo enthousiast! Goeie reis!

 2. Dieks en truus schreef:

  Wat een wonder!!
  Blijf er in geloven,dan zullen jullie nog heel wat meemaken deze reis,
  de wonderlijkste dingen!!
  Ajuus,Dieks en Truus

 3. Willy Deelen schreef:

  beste Wim + broer het is fantastisch wat jullie doen. Heb alles op de site gelezen en zo te zien gaat er heel wat bagage met jullie mee. Ben benieuwd wat jullie zoal achter gaan laten:) België met zijn valsplat kan soms finijnig in de benen voelen. Maar troost je met de gedachten dat het steeds beter zal gaan. ik wens jullie de wind in de rug, en dat de zon op je weg mag schijnen waarheen de weg ook gaat. Heb het goed samen en geniet van elk moment. Groeten van een fiets-ster die jullie voor ging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.