Van vader op zoon

De middag voor vertrek naar Nijkerk heeft Wim de huiswerkzaamheden overgedragen aan Lennart, die de komende weken het huis moet stofzuigen, de kippen moet voeren, de ganzen van vers water voorzien, de kattenbak moet verschonen, met het buurjongetje moet skateboarden, onkruid moet wieden en eieren moet rapen. En als er dan nog tijd over is, mag hij iets voor zichzelf doen.

Dit bericht is geplaatst in Voorbereiding 2011. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Van vader op zoon

  1. Mineke Crucq schreef:

    Van harte gefeliciteerd Hermanos Vandermalos met het behalen van Santiago en het bijbehorende getuigschrift. Wat een megaprestatie. Ook hartelijk dank voor het gezelschap en hulp aan Bas onderweg. Wie moet er nu op hem letten? Jullie gaan nog door naar Finisterre heb ik begrepen. Ik wens jullie nog veel plezier en mooi weer. Misschien zien we elkaar nog wel eens in Nederland. Dat zou leuk zijn. Groetjes van Mineke uit een bewolkt Vlissingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.