30 Mei 2019.

Biggar – Innerleithen

◦ Voordat we vertrekken maken we nog snel even gebruik van een extra faciliteit van het hotel. De bedrijfsfietspomp zorgt weer voor voldoende spanning in de banden zodat we er voorlopig weer tegenaan kunnen. In tegenstelling tot gisteren voelt de temperatuur van circa veertien graden Celsius aangenaam aan. Eenmaal op weg over een prachtige route ontmoeten we Cor Zwaag. Cor doet ook het rondje Schotland en heeft zich beter voorbereid dan de vaders. Hij is namelijk op een lig/roeifiets! We hebben een leuk en aangenaam gesprek met deze sportman.Maar gezelligheid kent geen tijd en we moeten weer verder. Met enige weemoed zien we Cor liggend op zijn fiets in een vloeiende cadans bij ons vandaan roeien! Niet veel later kunnen we ons weer verkleden in wat we ondertussen ons Schots kostuum noemen. Als we het eenmaal aan hebben is dat ook vaak voor de rest van de dag. Zo ook vandaag! Het kost nog enige moeite om een warm onderkomen te vinden in Innerleithen, maar uiteindelijk lukt het toch.

Dit bericht is geplaatst in Schotland 2019. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *